Uitzicht op een pittoreske gracht in Amsterdam, omringd door historische panden en weelderige bomen, met boten die aan de kade liggen en een karakteristieke brug op de achtergrond.

Nederlandse Cultuur en Stijl in Elke Spijkerbroek van Delft Denim

Het ontstaan van Nederland ligt, net als onze broeken, in Delft. Daar zijn we trots op, dat kunnen we niet ontkennen. Maar als pioniers en innovators kijken we graag verder dan de stadsgrenzen. Dat deed Willem van Oranje, dat doen wij ook. In onze broeken combineren we stijl, comfort en duurzaamheid dan ook met een flinke dosis Hollandse vibes.

Onze ontwerpen zijn geïnspireerd door de rijke geschiedenis en cultuur van Nederland. De diepe, blauwe tinten doen denken aan de beroemde Delfts blauwe keramiek. De stoffen zijn stevig en toch flexibel en passen daarmee perfect bij ons actieve Nederlandse leven. En dan zijn er nog de subtiele details die een knipoog geven naar iconische Nederlandse symbolen, zoals molens, fietsen en scheve kerken.

"Hollandse vibes, waar je ook gaat"

 

Onze broeken vertellen een Hollands verhaal en laten voelen dat we met elkaar in een tof land wonen. Bovenal zijn onze broeken er voor iedereen en begeleiden ze je door je dagelijkse avonturen. Of je nu langs de grachten fietst, een wandeling maakt in de duinen of gewoon ontspant in een gezellig café, met Delft Denim neem je de Nederlandse gezelligheid overal mee naar toe.

Dus, als je op zoek bent naar een heren spijkerbroek of dames spijkerbroek, die niet alleen duurzaam, stijlvol en comfortabel is, maar ook wat Hollandse vibes uitstraalt, dan is Delft Denim jouw broek. Met onze jeans creëer je wat flair van de Lage Landen in je dagelijkse garderobe. Daar is geen bitterbal tussen te krijgen.