Delft in ons hart

Ons logo is geïnspireerd door het blauwe hart van Delft, een symbool van verbondenheid, innovatie, en een beetje nerdy techniek van de TU Delft. Wist je dat dit technische hoogstandje wereldwijd bekend is om innovatie en duurzaamheid? Precies waar wij van houden.

Oh, en dat snufje oranje in ons logo? Dat is onze groet aan de Nederlandse ondernemingsgeest. Draag een Delft Denim en je draagt een stukje Hollandse glorie, recht uit het technische hart van Delft.

Delft Denim wallpaper bestaande uit historische en kleding iconen

Nederlandse Historie krijgt een Denim Makeover

Wat krijg je als je de geschiedenis van Delfts blauw mixt met de eeuwenoude traditie van denim? Juist, een patroon dat mode en traditie verbindt, typisch Delft Denim. Dit patroon in je kledingkast is als een klein stukje Nederland: van de windmolens in het landschap tot de historische stadsgezichten, elk detail is gekozen om de essentie van ons kikkerlandje te vangen.

Een stukje Nederland in je garderobe

Natuurlijk, het Delft Denim patroon is niet zomaar een patroon. Het is een ode aan onze oer-Hollandse roots en de klassieke mode. We mixen en matchen: een beetje van de Delftse blauwe pracht met een snufje mode flair. Kijk naar onze jeans en je ziet het: van die sierlijke windmolens die ons landschap tekenen tot de gestileerde plaatjes van onze mooie stad. Elk symbool, zorgvuldig uitgekozen, vertelt een stukje van ons verhaal. Jouw jeans, een stukje Delft, een stukje Nederland. En ja, we zijn er trots op!